Kahve falında sakalı traş etmek

Kahve falında sakalı traş etmek fesada bulaşacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, çektiği zorlukların biteceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına inanılır.

Kahve falında sakalı traş etmek gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında sakalı uzamak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını sakallı görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sakallı bebek görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal kazımak günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya yorulur.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında sakallı dedeler görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini sakal görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sakallı görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top