Kahve falında sakal kıl görmek

Kahve falında sakal kıl görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sakal kıl gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Kahve falında kıl sakal görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal kılı görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal kıl görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ak sakallı dede görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasını sakallı görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal uzamak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işarettir.

Kahve falında sakallı hacı görmek düşmanlarla beraber oturmaya, yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında karısını sakallı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top