Kahve falında ölmüş babasını sakallı görmek

Kahve falında ölmüş babasını sakallı görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, verilen  sözlerin tutulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasını sakallı gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında babasını sakallı görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında babayı sakal görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında babayı sakallı görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı sakallı görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasını sakallı görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını beyaz sakallı görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında babasının sakalını görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı sakal görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top