Kahve falında şair olduğunu görmek

Kahve falında şair olduğunu görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında şair olduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Kahve falında ünlü bir şair görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında şair olduğunu görmek kötü durumlara düşürüleceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü şair görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şair görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında şair olmak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şair görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top