Kahve falında şair görmek

Kahve falında şair görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine inanılır.

Kahve falında şair gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Kahve falında bir şair görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ünlü şair görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir şair görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet etmektedir.

Kahve falında şair olduğunu görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şair olmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında şair görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çabalarının boşa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top