Kahve falında sahil kasabası görmek

Kahve falında sahil kasabası görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hep dinç ve genç kalacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, onları koruyup kollayacağına tabir olunur.

Kahve falında sahil kasabası gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Kahve falında sahil kasabası görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kasaba gitmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kasaba görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasabaya gitmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık sahil görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında sahil kenarında oturmak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, emeklerin boş yere harcanacağına işarettir.

Kahve falında sahilde gezmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, işlerin bozulacağına inanılır.

Kahve falında sahilde oturduğunu görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top