Kahve falında kasaba gitmek

Kahve falında kasaba gitmek her attığı adımı paraya çevireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasaba gitmek gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Kahve falında kasaba gitmek nahoş sözler işiteceğine, sağlığının kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında kasabaya gitmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sahil kasabası görmek problemlerinin çözüleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında kasaba görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin peşinden gitmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına inanılır.

Kahve falında komşulara gitmek yalnız kalmak isteyeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında cezaevine görüşe gitmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında antalyaya gitmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top