Kahve falında saçlarının avuç avuç döküldüğünü görmek

Kahve falında saçlarının avuç avuç döküldüğünü görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının avuç avuç döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Kahve falında avuç avuç saçının döküldüğünü görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç avuç saç görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde saç görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya rivayet eder.

Kahve falında avuçta saç görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, zorluklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında bir avuç saç görmek şansının da açık olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında avucunda saç görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının avuç avuç döküldüğünü görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinde su görmek planların sarkacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top