Kahve falında avuçta saç görmek

Kahve falında avuçta saç görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, mutluluğu yakalayacağına, dualarının kabul olacağına, huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuçta saç gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Kahve falında avuçta saç görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında bir avuç saç görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç avuç saçının döküldüğünü görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında avucunda saç görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının avuç avuç döküldüğünü görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içinde saç görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç avuç saç görmek insanlarla arasının iyi olacağına, sorunlarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top