Kahve falında saçlarını siyah görmek

Kahve falında saçlarını siyah görmek sermaye kaybedeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, gamsız bir hayat süreceğine, yepyeni biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını siyah gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Kahve falında siyah düz saç görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine inanılır.

Kahve falında saçını kısa ve siyah görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, mutluluğunun daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini uzun siyah saçlı görmek işe başlanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına delalet eder.

Kahve falında siyah saç teli görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında birini siyah saçlı görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah saçlı kadın görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sarı saçı siyaha boyatmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin saçını siyah görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top