Kahve falında birini siyah saçlı görmek

Kahve falında birini siyah saçlı görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini siyah saçlı gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Kahve falında saçlarının siyaha boyandığını görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında siyah saç boyatmak rahatının kaçacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah saçlı bebek görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işaret eder.

Kahve falında siyah saçlı kadın görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saçını siyaha boyadığını görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah saçlı bir kadın görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı uzun ve siyah görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top