Kahve falında ölmüş birinin saçını siyah görmek

Kahve falında ölmüş birinin saçını siyah görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sevdiğine kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçını siyah gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı kendi yararınıza kullanmanızda fayda var.

Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, canının sağ olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç renginin siyah görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını siyah saçlı görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun düz siyah saç görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını siyah görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz saç görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sarı saçı siyaha boyatmak şükredeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine inanılır.

Kahve falında sarı saçlı birini siyah saçlı görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kendi şansını kendi yaratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top