Kahve falında saçının kirli olduğunu görmek

Kahve falında saçının kirli olduğunu görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kimseyle konuşmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında saçının kirlendiğini görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçları kirli görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli saç görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kirli olduğunu görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kirli görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı kirli görmek ömrünün uzun olacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında saçının kirli olduğunu görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına inanılır.

Kahve falında saçın kirlendiğini görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top