Kahve falında saçının kirlendiğini görmek

Kahve falında saçının kirlendiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, koltuğunun da yükseleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında saçının kirlendiğini gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Kahve falında saçının kirli olduğunu görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının kirli olduğunu görmek maddi gücünün yerine geleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında saçın kirlendiğini görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kirli saç görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kirli görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kirli görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının kirlendiğini görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının kirlendiğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top