Kahve falında saçında yaralar görmek

Kahve falında saçında yaralar görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işarettir.

Kahve falında saçında yaralar gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Kahve falında saç derisinde yara görmek kalp kıracağına, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının arasında yara görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında saç dibinde yara görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında saç derisinde yaralar görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalettir.

Kahve falında saç diplerinde yara görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçında yara görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında saçında yaralar görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında saçının içinde yara görmek borçlarının kapanacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top