Kahve falında saç derisinde yara görmek

Kahve falında saç derisinde yara görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saç derisinde yara gördüyseniz:

  • Evle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında saç derisinde yara görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç derisinde yaralar görmek kısmetinin kapanacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında deride yara görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında saç derisi görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına inanılır.

Kahve falında saç derisinin soyulduğunu görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işarettir.

Kahve falında saçların arasında yara görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçta yara görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top