Kahve falında rulet oynamak

Kahve falında rulet oynamak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rulet oynamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Kahve falında rulet oynamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rus ruleti oynamak kasasının ağırlaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kediyle oynamak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahvede oyun oynamak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında beş taş oynamak güzel günler yaşayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur oynamak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iyi top oynamak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, ana baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top