Kahve falında hamur oynamak

Kahve falında hamur oynamak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur oynamak gördüyseniz:

  • Gerilimli ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında hamur oynamak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamurla oynamak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında birini hamur yaparken görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında makarna hamuru görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet eder.

Kahve falında hamur açmak ve yemek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında haşhaşlı hamur görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı hamuru görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında baklava hamuru açmak süzüleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top