Kahve falında reklamda oynamak

Kahve falında reklamda oynamak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, kötü yollara gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, işlerin düzgün gideceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında reklamda oynamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında reklam filminde oynamak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Kahve falında reklamlarda oynamak çok rahat bir döneme gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında reklamda oynamak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret eder.

Kahve falında reklam filmi görmek yersiz yere suçlanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalettir.

Kahve falında reklamda oynadığını görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında reklam tabelası görmek keyifli sohbetler edeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında reklam teklifi almak rızkın çoğalacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında reklam yıldızı olmak işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top