Kahve falında reklam yıldızı olmak

Kahve falında reklam yıldızı olmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında reklam yıldızı olmak gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Kahve falında reklam yıldızı olmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Kahve falında reklam filminde oynamak elinin bolluk ve bereket göreceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında reklam çekimi görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında reklam filmi görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında reklam tabelası görmek konfor içinde yaşayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında reklam panosu görmek lüksünün artacağına, iftiraya maruz kalınacağına delalettir.

Kahve falında reklamda oynamak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında reklam teklifi almak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top