Kahve falında kuşu öpmek

Kahve falında kuşu öpmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, edilen duaların kabul olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuşu öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunu öpmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öpmek hayatını ailesine adayacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşu öpmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek saygısını toplayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çulluk kuşu görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşlar görmek her zaman sevgi göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top