Kahve falında postal giymek

Kahve falında postal giymek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yokluk çekmeyeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında postal giymek gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında postal giymek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında asker postalı giymek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında postal görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker postalı görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek korkularının üzerine gideceğine, fikirlerinin can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin siyah giydiğini görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kazağını giymek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin pantolonunu giymek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top