Kahve falında asker postalı giymek

Kahve falında asker postalı giymek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında asker postalı giymek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde yaşanabilecek bir değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında asker postalı giymek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker postalı görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında postal giymek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında postal görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında asker paltosu giymek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında asker pantolonu giymek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında asker botu giymek sorunların bu sayede aşılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top