Kahve falında portföy çanta görmek

Kahve falında portföy çanta görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, iş güç sahibi olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portföy çanta gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında portföy çanta görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalettir.

Kahve falında portföy görmek alım gücünün artmasına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Kahve falında çanta saklamak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında çantaya para doldurmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah evrak çantası görmek haksızlıklara uğranılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni çanta takmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni kol çantası görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının çanta aldığını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top