Kahve falında çantaya para doldurmak

Kahve falında çantaya para doldurmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantaya para doldurmak gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Kahve falında çantaya para doldurmak el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında çanta doldurmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında çantaya su doldurmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında ceplerine para doldurmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çanta para görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, malların çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantadan para çaldırmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında çantayla para kaybetmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para çantası taşımak fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top