Kahve falında pirinç saklamak

Kahve falında pirinç saklamak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç saklamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermeli, diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız.

Kahve falında pirinç saklamak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, işlerin düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir insanı saklamak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü saklamak işlerinde bir aksama yaşayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının parasını saklamak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına inanılır.

Kahve falında polisten silah saklamak kime danışacağını bilemez olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bıçağı saklamak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında yumurta saklamak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca saklamak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top