Kahve falında pirinç ağacı görmek

Kahve falında pirinç ağacı görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işini büyüteceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç ağacı gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Kahve falında pirinç ağacı görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç yemek görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu pirinç görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çuval pirinç görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pirinç görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru pirinç görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç yetiştirmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top