Kahve falında kırmızı pirinç görmek

Kahve falında kırmızı pirinç görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı pirinç gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Kahve falında kırmızı pirinç görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında ıslak pirinç görmek kara kara düşüneceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinçli ıspanak görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta pirinç görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş pirinç görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç kaybetmek mutlu bir insan olunacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında pirinç görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış pirinç görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kadim dostlar edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top