Kahve falında perdeyi çıkarmak

Kahve falında perdeyi çıkarmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, uzaktan haberler işiteceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perdeyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında perde çıkarmak üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perdeyi çıkarmak terfi alacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında cama perde takmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz perde takmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında perdede kan görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk perde görmek planlarının gerçekleşeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perde süslemek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top