Kahve falında perde çıkarmak

Kahve falında perde çıkarmak insanlara iyilik yapmaya, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında perde çıkarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Kahve falında perde çıkarmak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perdeyi çıkarmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tül perde almak parasız ve ekmeksiz kalacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe tül perde görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında perde dükkanı görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında yırtık tül perde görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perde istemek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top