Kahve falında ayağını kınalı görmek

Kahve falında ayağını kınalı görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağını kınalı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz bazı alanlarda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında ayağa kına sürmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları kınalı görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında ayağına kına yakmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını kınalı görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalettir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top