Kahve falında bir leğen hamur görmek

Kahve falında bir leğen hamur görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, acı veren durumların vuku bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir leğen hamur gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Kahve falında leğen dolusu hamur görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir leğen hamur görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur leğeni görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu leğen görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz leğen görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında leğen içinde et görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş leğen görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top