Kahve falında patronlarla konuşmak

Kahve falında patronlarla konuşmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına işarettir.

Kahve falında patronlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Kahve falında patronla konuşmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında patronunu konuşmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronuyla konuşmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronla konuşmak hayırlı bir yuva kurulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işarettir.

Kahve falında patronlarla konuşmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret eder.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, ticaretinin de hızlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top