Kahve falında patronla konuşmak

Kahve falında patronla konuşmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla konuşmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Kahve falında patronlarla konuşmak sayılan ve sevilen kimse olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla konuşmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski patronla konuşmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında patronunu konuşmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla konuşmak böylece kendine güveneceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top