Kahve falında patates turşusu görmek

Kahve falında patates turşusu görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patates turşusu gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Kahve falında patates turşusu görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kornişon turşu görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret eder.

Kahve falında turşuluk biber görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına alamet eder.

Kahve falında acı biber turşu görmek her zaman hürmet göreceğine, büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında turşu domates görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Kahve falında turşucu dükkanı görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işarettir.

Kahve falında turşu biberi yemek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında turşu kabı görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top