Kahve falında turşu kabı görmek

Kahve falında turşu kabı görmek işi ile gündeme geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, farklı şeyler deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turşu kabı gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Kahve falında turşu kabı görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasına turşu vermek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turşu taşımak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turşu kavurmak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz turşusu görmek musibetlerin yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turşu yediğini görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, içine büyük bir huzurun dolacağına inanılır.

Kahve falında turşu koymak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kavanozda turşu görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top