Kahve falında parfüm satmak

Kahve falında parfüm satmak kazalardan, belalardan korunacağına, iş sahibi olunacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, borçlarını bitireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm satmak gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için çaba sarf etmeniz ortaya farklı işler çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında parfüm satmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Kahve falında parfüm kokusu almak karlı işlere gireceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokladığını görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, isteklerinin erteleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil parfüm görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm şişesi almak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında parfüm yapmak zahmetinin çoğalacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top