Kahve falında papağanın uçtuğunu görmek

Kahve falında papağanın uçtuğunu görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağanın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Belki de, bazı konuların yeniden ele alınması veya yanlış yapmamak için üzerinde düşünülmesi gerekiyor ola bilir.

Kahve falında uçan papağan görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında papağanın uçtuğunu görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağan uçurmak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu papağan görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk papağan görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta papağan görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet eder.

Kahve falında cennet papağanı görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top