Kahve falında papağan uçurmak

Kahve falında papağan uçurmak çok daha iyi yerlere geleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, inancının zayıflayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işarettir.

Kahve falında papağan uçurmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki uyarılarınız veya vereceğiniz mesajlar olayların gidişatını veya planları değiştirebilir.

Kahve falında papağanın uçtuğunu görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan papağan görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, imkânların çok daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında papağan uçurmak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşmayan papağan görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına tabir olunur.

Kahve falında papağan ısırdığını görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işinden evine gidip geleceğine delalettir.

Kahve falında gri papağan görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hak yolundan uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında papağan beslemek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top