Kahve falında palto taşımak

Kahve falında palto taşımak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında palto taşımak gördüyseniz:

  • Danışmanlık almaktan çekinmemeniz durumunda kendinizi yenilmenizi sağlayacak fırsatlar doğabilir.

Kahve falında palto taşımak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun palto giymek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında palto unutmak kazancının günden güne arttıracağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah paltolu adam görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında palto asmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil palto görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz palto görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında palto yıkamak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top