Kahve falında siyah paltolu adam görmek

Kahve falında siyah paltolu adam görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah paltolu adam gördüyseniz:

  • Farkında olarak ya da olmayarak yavaş yavaş parlamanıza yardım edecek düzenlemelere doğru gidiyorsunuz.

Kahve falında siyah paltolu adam görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında paltolu adam görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalettir.

Kahve falında siyah palto görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun siyah palto giymek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı palto giymek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi palto görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet eder.

Kahve falında bordo palto giymek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine delalet eder.

Kahve falında deri palto giymek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, beden sağlığının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top