Kahve falında pahalı yemek

Kahve falında pahalı yemek içine büyük bir huzurun dolacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, önemli işlere imza atacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı yemek gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Kahve falında pahalı yemek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında pahalı balık görmek güzel bir döneme girileceğine, bereketli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında pahalı yüzük görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı araba sürmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı kol saati görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, rahatının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında pahalı çanta almak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı kolye takmak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı ekmek görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top