Kahve falında öz dayısını görmek

Kahve falında öz dayısını görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öz dayısını gördüyseniz:

  • Kişisel görüşleriniz yapılması gerekenlerin önüne geçebilir.

Kahve falında öz dayısını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, borçların artacağına yorulur.

Kahve falında öz dayıyı görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında öz teyze görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında biri tarafından özlenmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyazıt öztürkü görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında öz annesini görmek ona kavuşacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Kahve falında öz amca görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öz babasını görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top