Kahve falında öz babasını görmek

Kahve falında öz babasını görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine yorulur.

Kahve falında öz babasını gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Kahve falında öz babasını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulur.

Kahve falında öz babasının öldüğünü görmek düşmanlarına da dost olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine inanılır.

Kahve falında öz baba görmek ekmek bulamayacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öz amcanı görmek büyük atılımlar yapacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öz kardeşinin öldüğünü görmek asil kimselerden çıkacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Kahve falında öz dayısını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öz abiyle evlenmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında turgut özalı görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top