Kahve falında avucunun kesildiğini görmek

Kahve falında avucunun kesildiğini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında avucunun kesildiğini gördüyseniz:

  • En iyi işi çıkartmak için araştırmalar yapmanız kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında avuç içinin kesildiğini görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunun kesildiğini görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına inanılır.

Kahve falında avucunun içinin kesildiğini görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında avuçta yara görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine alamet eder.

Kahve falında avuçta saç görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında avuçtan su içmek zararların günden güne artacağına, imkân sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında avucunda buğday görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında avucunda sivilce görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top