Kahve falında ördek bulmak

Kahve falında ördek bulmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında ördek bulmak gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında ördek bulmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına inanılır.

Kahve falında yabani ördek görmek başarısının azalacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına yorulur.

Kahve falında kahve falında ördek görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ördekten kaçmak uzun yıllar yaşayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzen ördek görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördeğe su vermek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top