Kahve falında ördekten kaçmak

Kahve falında ördekten kaçmak fesat kimselerin çıkacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördekten kaçmak gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında ördekten kaçmak amaçlarına ulaşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına yorulur.

Kahve falında beyaz ördek kesmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek civcivi görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ördek yavrusu görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında ördek ve yumurtası görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında pembe ördek görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulur.

Kahve falında ördek yemek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top