Kahve falında ölüyü yatakta görmek

Kahve falında ölüyü yatakta görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü yatakta gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Kahve falında ölüyle yatakta yatmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yatak yapmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye yatak açmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü yatakta görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında ölü birini yatakta görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top