Kahve falında ölü birini yatakta görmek

Kahve falında ölü birini yatakta görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, karasızlık yaşayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini yatakta gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüyü yatakta görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü yatağı görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini yatakta görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yatakta yatmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak ruhen rahatlığa erileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye yatak yapmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top