Kahve falında ölüyü hazırlamak

Kahve falında ölüyü hazırlamak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hazırlamak gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Kahve falında ölüyü hazırlamak namaz kılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yemeği hazırlamak çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye yemek hazırlamak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölülere yemek hazırlamak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, hayatını ailesine adayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine yemek hazırlamak kazancının epey düşeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kahve hazırlamak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin odası hazırlamak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top